![]() | superinis modeliukas,o jau ir pavasaris ant nosies... JuoDa, 2011-02-07 14:08:55 va, įdomesnis modeliukas, gal kam patiks |
![]() | JuoDa, 2011-02-10 09:58:35 va tas rudas - tinka man, tiek pats modelis, tiek spalva... tai prie darbo |
![]() | va tas rudas - tinka man, tiek pats modelis, tiek spalva... |
![]() | JuoDa, spalva nekliūtis,jei tik modeliukas patinka ![]() ![]() |
![]() | Liole, 2011-02-08 19:11:18 nezinau ar megsiu, nes turiu padaryti neriniu kolekcija iki balandzio - laikas jau spaudzia, o dar nepradejau Gražu be galo Jau laukiu Edis tavo nuotraukos su šiuo megztukėliu Oj, kaip būtų fainai, jei mokėčiau megzti |
![]() | Liole, 2011-02-08 19:11:18 Oh, as jau irgi nekantrauju. Prasom pasirodyti su visais aprasymais Gražu be galo Jau laukiu Edis tavo nuotraukos su šiuo megztukėliu Oj, kaip būtų fainai, jei mokėčiau megzti |
![]() | Gražu be galo Jau laukiu Edis tavo nuotraukos su šiuo megztukėliu Oj, kaip būtų fainai, jei mokėčiau megzti |
![]() | JuoDa, 2011-02-08 12:17:47 pataikei kaip pirstu i aki - tikrai labai labai grazu norėjau parašyt, kad čia skirta Edis, bet galvoju, dar įsižeisi šis modeliukas ir man labai patinka tik vat mėlyna - man per šalta spalvytė, ko tai "nelimpa" džiugu, jei patinka |
![]() | norėjau parašyt, kad čia skirta Edis, bet galvoju, dar įsižeisi šis modeliukas ir man labai patinka tik vat mėlyna - man per šalta spalvytė, ko tai "nelimpa" džiugu, jei patinka |
![]() | JuoDa, 2011-02-07 14:08:55 tu cia gal specialiai, pynes ir dar melyna spalva, as gi isprotesiu nuo tokio grozio va, įdomesnis modeliukas, gal kam patiks |
![]() | va, įdomesnis modeliukas, gal kam patiks ![]() ![]() |
![]() | Labai patiko pledukas,šiltas mielas ![]() ![]() |
![]() | Pūkuoti šilti - kaip tik žiemai ![]() ![]() |
![]() | Mezginys sušildo šaltą vakarą ir smagus užsiėmimas tamsiuoju metų laiku ![]() ![]() |
![]() | olgacat, 2010-10-19 17:28:57 manau tikrai išeis, puikiai mezgi visas paslaptingumas čia - kutų efektas, suteikia fantazijoso as kaip tik pradejau megzti ta svesia,ilga liemene kur Robe-a idejo.nezinau kas iseis.. |
![]() | Liole, 2010-10-19 16:30:00 oj patikek, Liolyt, kad galeciau viska nusimegzti ka noreciau, bet deja Niekad nepagalvočiau, kad Edis kažkas per sunku nusimegzti |
![]() | o as kaip tik pradejau megzti ta svesia,ilga liemene kur Robe-a idejo.nezinau kas iseis.. |
![]() | Niekad nepagalvočiau, kad Edis kažkas per sunku nusimegzti |
![]() | spalvos...man patinka geltona ir oranžinė nors daugiausia juodų drabužių ![]() ![]() |
![]() | JuoDa, 2010-10-15 10:09:58 tas sviesus irgi labai fainas, bet man per sunkus nusimegzt, o vat melyna gal ir nunarpliociau na taip, Edis, kur tik melsva, tai ir "alpsti", taip?? O man tas šviesus labai labai...tik daryčiau su rankovėm... gal reiks pabandyt |
![]() | JuoDa, 2010-10-15 10:09:58 as del visu spalvu alpstu kazkada pamislinau, nu visokiausiu spalvu turiu garderobe, isskyrus - geltona o siaip tai man visos patinka, vat na taip, Edis, kur tik melsva, tai ir "alpsti", taip?? O man tas šviesus labai labai...tik daryčiau su rankovėm... gal reiks pabandyt |
![]() | na taip, Edis, kur tik melsva, tai ir "alpsti", taip?? O man tas šviesus labai labai...tik daryčiau su rankovėm... gal reiks pabandyt |
![]() | robe-a, 2010-10-12 08:36:30 oj tas melynas mmmmmmmm, pasakla - jau noriu tokiooooo Labai patiko pirmas modeliukas, negalėjau jums neparodyti |
![]() | labai gražūs ir darbo labai daug |
![]() | o man abu super grazus |
![]() | Labai patiko pirmas modeliukas, negalėjau jums neparodyti ![]() ![]() |
![]() | Ruduo... ir vėl maxi![]() ![]() |
![]() | viskas megzta, fainas filmukas šiltas, linksmas http://www.youtube.com/watch?v=rUFnH7KYMFE |
![]() | idėjos namams - minkštas, didelis, šiltas ir dovana gera būtų![]() ![]() |
![]() | Puikios suknelės padabintos gėlių žiedais. Autorė Svetlana Rogal ![]() ![]() |